Sunday, January 01, 2012

Dah Langgar Nak Gaduh Plak....

SALAM 1 MALAYSIA



Assalamualaikum semua....
Orang kata berhati-hatilah semasa memandu sebab malang itu tidak berbau ....inilah yang berlaku tengahari tadi di persimpangan di Taman Sri Pulai..mama pun tidak tahu kereta mana yang bersalah tapi bila dah accident macam ni bukannya nak settelkan jer tapi dok nak bergaduh kat tengah-tengah simpang tu dalam keadaan cuaca panas ni....


Apa lah die orang ni kalau tak boleh settel sendiri pi jer lah buat report kat balai poliskan senang tak payahlah sibuk2 nak bertumbuk sesama sendiri nasib baik la ramai orang yang ada kat situ kalau tidak entah apalah yang akan jadi pada mereka.Inilah padahnya kalau memandu ikut hati kalau ikut perasaan tak lah berlaku accident ni....pandu cermat jiwa selamatkan...



p/s selamat tahun baru semua.....

30 comments:

  1. huah org skng bkn ley kire mama kan

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Mama

    mita2 jauhi drp kita

    ReplyDelete
  3. ish ish.. memalukan betul kan....

    ReplyDelete
  4. saya takut tengok adegan sebegini...minta dijauhkan...

    ReplyDelete
  5. cuba la selesaikan cara baik...

    #Selamat Tahun Baru mama..:D

    ReplyDelete
  6. kena plak cuaca panas lagi la panas je kan..tu le manusia :)

    ReplyDelete
  7. samseng jalanraya tu..hehehe..

    tu la bila kurang beriman kepada Qada dan Qadar..

    ReplyDelete
  8. amboi siap gaduh2 lagi...bodohnya!

    ReplyDelete
  9. ish2 dah accident..bergaduh plak...biasala tgh2 panas..darah pun panas la tu...

    ReplyDelete
  10. Salam kenal...

    Apapun orang yg melanggar tu yg tetap salah..huhu..tak perlu nk bertekak panjang pun kan

    ReplyDelete
  11. ble msg2 nk tnjuk samseng.aiyaa

    ReplyDelete
  12. @atuk

    waalaikumussalam atuk...insyaAllah...;)

    ReplyDelete
  13. @aReLaN

    betul tu ingat samseng la tu...:)

    ReplyDelete
  14. @H.J

    x tahu la H.J mcm tu pun nak gaduh kn...:)

    ReplyDelete
  15. adoiii
    dan lag deme bergaduh ye
    ish2
    pe kate kasi setel dulu baru gadoh
    aduhai..

    ReplyDelete
  16. @aimie amalina

    betul la tu die org ni ntah apa2 gaknya...:)

    ReplyDelete
  17. uh...
    berani ye mama amik gambo..
    hehee
    bahaya jugak tu:)

    ReplyDelete