Wednesday, January 25, 2012

Best Juga Layan Filem "MANN" Malam Ni

SALAM 1 MALAYSIA

Assalamualaikum semua..
Haiii jom kita layan cerita hindustan "Mann" malam-malam ni jiwang karat betulkan...best ceritanya walaupun filemnya dah lama tapi masih mantap jiwang...lagunya pun best untuk didengar malam-malam begini merdu, mendayu dan terharu sanubari mendengarnya...

Menjiwang plak mama malam-malam ni... bukan apa layan cerita hindustan mestilah layan jiwang juga la kan mulalah teringat zaman muda2 dulu hehehehe...okay la mama nak sambung balik tonton filem "Mann" ni dan  jom la semua join mama layan cite jiwang karat ni...



p/s perasaan cinta itu sesuatu yang indah...

20 comments:

  1. tengah layan jugak ni.
    huwaa....
    sedih la.
    :(

    ReplyDelete
  2. Sama la.. Mak usu pun tgh lyn gak.. Lama xtengok..hihih

    ReplyDelete
  3. @Mak Usu

    jom sama2 kita layan cite ni...bestkan...:)

    ReplyDelete
  4. wahhh....cerita lame tu...

    tak dpt tgk la...bz skit mlm ni...

    ReplyDelete
  5. @Iffah Afeefah

    cite ni tengok byk kali pun tetap best...:)

    ReplyDelete
  6. @Si BuDaK KaChAk

    oh yer ke x pe cite ni boleh tengok bila2 masa kalau ada filem nyer...:)

    ReplyDelete
  7. Mama, saya pun tgk jugak cite ni semalam. Tapi nasib baik suami saya ada. Kalo saya tengok sorang tu confirm saya dah menangis. Suami ada, kena la cover skit.

    ReplyDelete
  8. hoho
    saya pn berguling2 dpan tv mlm td.

    ReplyDelete
  9. @LydSunshine

    kalau mama kalau nak nangis tu dah x boleh cover lg mesti terus nangis je...:)

    ReplyDelete
  10. @shark

    hehehehehe peminat setia la ni yer...:)

    ReplyDelete
  11. best nie ceritanya mama...kancil suka tengok juga...dah banyak kali....amir khan nie jatuh hati dengan perempuan tu masa gi ke Thailand (kot)...tapi amir khan sudah bertunang

    ReplyDelete
  12. @Kancil 8349

    assalamualaikum kancil...betul tu 100% cite nyer betul...:)

    ReplyDelete
  13. demi cinta dia sanggup korban segalanya,,yang paling tacing sekali part dia nak kawen dengan priya tu..priya tak boleh jalan,,dia angkat keliling api..sedih2

    ReplyDelete
  14. @Redza

    betul tu kesian kan bila tengok...:)

    ReplyDelete