Thursday, January 12, 2012

Berita Gembira Buat Mama Sekeluarga...

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum semua..
Hari ni mama telah dikejutkan dengan berita gembira dari anak perempuan mama di 
Rawang..Mama telah diberitahu bahawa anak perempuan mama sudah sah mengandung ! ..... alhamdullilah mama merasa sangat gembiranya bila mendengar berita ini...rasanya usia kandungan anak mama tu dalam lingkungan 3 minggu kot entahla ! mama pun kurang pasti hanya empunya diri yang tahu berapa usia kandungan itu ! hehehehe ! satu keluarga gembira
hari ini...!!

Wah!!!! tak lama lagi mama akan mendapat gelaran grandmama la kalau macam ni !...macam tak percaya plak dalam usia begini mama akan mendapat seorang cucu !! ...cehwah perasaan plak mama ni kan apa2 pun terpaksalah menunggu 9bulan lagi barulah boleh dipanggil grandmama yer tak kengkawan semua ! mama dah nak kene tukar treadmark mama la kalau macam ni hahahha "grandmama" la jawabnya ! ....

Buat along mama doakan yang terbaik buat along... terimakasih sebab bagi mama seorang cucu nanti ye ! InsyaAllah semoga semuanya berjalan dengan baik dan jangan buat kerja berat2 tau ! buat sementara waktu ni rehatkan badan tu ! sebab kandungan tu masih baru lagi mama harap along dapat melahirkan seorang anak yang comel dan sihat nanti dan mama akan sentiasa mendoakan yang terbaik buat along sekeluarga di sana...

cute nyer die...

42 comments:

  1. alalalalala.. cute je baby tu.. Alhamdulillah.. bakal dapat cucu.. mmg excited nak terima kehadiran org baru dlm keluarga... tahniah buat mama sekeluarga

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...sama berdoa semoga semuanya selamat nanti

    tahniah mama....eh salah grandmama hahaa

    ReplyDelete
  3. tahniah mama..bertambah ahli keluarga ;)

    ReplyDelete
  4. nt cucu panggil nenek atau atuk atau cik puan.klu style johor guna panggilan atuk.

    ReplyDelete
  5. muncung mcm muncung untie ngah kalau perasan...hahaha...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum mama...

    tahniah daripada Kancil sekeluarga...:)

    ReplyDelete
  7. comels nya.bila lah turn rara =)

    ReplyDelete
  8. Tahniah mama! Eh, grandmama to be!..

    ReplyDelete
  9. weeeee
    I'm hepyyy 4 u, grand ma
    upss!
    hehehee..dah tertuka la nnti..hee..cepat kan?
    Alhamdulillah, dh rezeki kan :))

    he..suke...
    smeoga along dipermudahkan urusannya :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah Mama.....mesti sronokkan....Rietta tumpang gumbira....Teringin Nak Baby Sendiri....huhuhu....

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Mama

    Alhamdulillah
    Syukur
    Tahniah

    ReplyDelete
  12. Seronoknya mama!!! muda2 dah dpt cucu kn.... Tahniah yer mama... eus doakan smoga dia jalani tempoh ni dgn selamat dan sihat2 hendaknya...

    ReplyDelete
  13. ahakss...coming soon grandma, mcm xcaye je hehehehe btw tahniah utk anak mama, rezeki awal

    ReplyDelete
  14. tahniah, bakal jadi nenek moden =)

    ReplyDelete
  15. @Yatie Awang

    alhamdullilah moga selamatnya....yer grandmama kat sini happy...:)

    ReplyDelete
  16. @Gadis

    betul tu muncung mcm aunty die...:)

    ReplyDelete
  17. @Kancil 8349

    waalaikumussalam kancil...mekacih yer...:)

    ReplyDelete
  18. @Cikpuan rara

    insyAllah nanti adalah tu rezekinya...:)

    ReplyDelete
  19. @aimie amalina

    mekacih mimi...alhamdullilah moga selamatnya...:)

    ReplyDelete
  20. @HeNRieTTa JoSe

    mekacih yer...insyaAllah adalah rezeki tu..:)

    ReplyDelete
  21. @atuk

    waalaikumussalam atuk...mekacih atuk..:)

    ReplyDelete
  22. @eus

    mekacih yer InsyaAllah semoga selamatnya...:)

    ReplyDelete
  23. @Mrs Lurve

    mekacih yer...yes coming soon grandmama...:)

    ReplyDelete
  24. @msDila

    mekacih yer...mmg mama suka skg dah jadi nenek moden...:)

    ReplyDelete
  25. wahhh...tahniah mama...bakal jadi grandmama nanti....heee~

    ReplyDelete
  26. wahhh, tahniah mama.... akhirnya bole da jadi nenek kan.. alhamdulillah... semoga kebahagiaan itu akan kekal selamanya

    ReplyDelete
  27. @Gen2Merah

    alhamdullilah mekacih cikgu dil...:)

    ReplyDelete