Thursday, December 29, 2011

Last Sekali Ke KLCC....

SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum semua jumpa lagi.....
Last sekali masa ronda2 KL terus pergi KLCC...punyer la ramai ribuan manusia pada hari tu kat Suria KLCC dah macam ada pesta plak tapi bila difikir2kan balik masa mama pergi hari tu adalah hari cuti dan kebetulan esoknya nak Krismis patutla ramai orang sesangat kat sana...kat
KLCC ni sebenarnya banyak tempat boleh pergi tapi disebabkan dah malam kami sekeluarga
hanya round2 jer kat situ...nak pi Petrosains dah malam,nak pi MPO pun dah malam jadi x dapatlah nak masuk Petrosains ke apa ke...apa yang boleh dibuat lagi jejalan dan amik gambo jer la.... lain kali kalau ada kesempatan boleh la datang lagikan....

 sempat posing kami sekeluarga...


ramai orang berehat di luar Suria klcc 


 posing ngan hubby plak...

 petrosains pun dah tutup...


 nasib beli cepat kedai pun dah tutup...


 banyak coklat n candy dijual di sini semuanya sedap2 belaka...

 dapat juga beli coklat n candy tu...

Isetan pun dah tutup..

21 comments:

  1. Assalamualaikum mama

    saya yg dekat pun tak pernah ronda2 kat KLCC tu waktu malam....

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. gambar along mcm pregnant...
    hahhah...
    dengan muka nya pucat semacam...hahahha

    ReplyDelete
  3. @Iffah Afeefah

    sesekali dpt cuti jejalan jer mama ni...:)

    ReplyDelete
  4. penah gi klcc tapi bila nk naik jambatan selalu tk dpt

    ReplyDelete
  5. wah mama. bestnya jln. heee. tkde adiah ntk cx ke? heee. btw, mama nmpk muda la even anak2 da besar. hee :)

    ReplyDelete
  6. @abghani


    betul tu susah nak dpt naik jambatan tu...:)

    ReplyDelete
  7. @cx's

    mekacih CX'S...hadiah x ada la besday CX'S boleh la...:)

    ReplyDelete
  8. sampai ke klcc ye mama sekeluarga berjalan..:D

    #sy da lama tak jejakkan kaki kat klcc ni...hee~

    ReplyDelete
  9. @Ezad Skytech

    anak mama dah bawa mama n family ikut jer mana die org bawa...:)

    ReplyDelete
  10. Beli candy je ke mama? Saya dah lama tak gi KLCC.

    ReplyDelete
  11. seronok kan dapat jln2 dgn anak beranak...selamat tahun baru mama =)

    fenomena akhir tahun

    ReplyDelete
  12. Mama nak jd nenek dah ker...? Tahniah mamaa

    ReplyDelete
  13. @LydSunshine

    sbb dah nak tutup kedai semuanya...:)

    ReplyDelete
  14. @Tea


    insyaAllah kalau ada rezekinya dpt la nanti kn...:)

    ReplyDelete
  15. jauh plak say nk ikut shoping skali:(

    ReplyDelete
  16. huwaaaaa
    mama n famili n raja sehari ni kemain jenjalan nye kan
    hehehe
    tap memalam bes kan
    dpt tgk air pancut2 tu gerak ikot muzik kan
    hehehehe

    ReplyDelete