Monday, October 24, 2011

Segmen Kancil8349 : Kartun Animasi Yang Paling Korang Suka

SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum kekawan semua....



Hari ini jom kita join segmen dari blogger yang memang dah terkenal dengan ikon kereta Kancilnya...
pada sesiapa yang nak menjoinkan diri dalam segmen blogger Kancil ni jom klik kat sini pastu bolehlah join sekali yer...

Mama sebenarnya suka dengan kartun animasi "GARFIELD"ni citenye tentang seekor kucing kuning gemuk ngan kawan nyer tu lupa plak nama kawannya dan tuannya...
Kucing Garfield yang gemuk dan suka sangat makan Lasagna daging....
kenapa mama minat pada cite animasi Garfield ni yer..... 
ntah la setahu mama sebab mama suka kucing tu je kot lain2 x ada la..
Bila mama mula tersuka dengan cite animasi ni tu pun mama lupa tapi bila tengok  ada kat tv lagilah suka tengok.... 
cite Garfield The Movie pun mama sanggup beli CD filem die sebab boleh tengok banyak kali cite Garfield ni...
 Inilah kucing kuning gemuk yang paling mama suka tu
dah macam kucing mama juga...

Movie Garfield

15 comments:

  1. Assalamualaikum mama,

    terima kasih mama kerana sudi menyertai segmen Kancil...pada mulanya Kancil ndak minat dengan kucing nie...tapi bila isteri mengajak menonton bersama dan anak2 pun suka...kancil jatuh hati...

    oh ya mama...kancil ada buat entri mengenai blog mama...kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-bk-blog-aku-dan-follower.html

    ReplyDelete
  2. garfield ni pemalas tapi dia baik...comel!!

    ReplyDelete
  3. dlu ade satu garfield ni.. :)

    ReplyDelete
  4. hee...sy lagi suka tengok garfield the movie dari tengok garfield kartun tu...hee~

    ReplyDelete
  5. salam kenal, terserempak dgn blog mas ketika singgah blog light-shadow tadi, kebetulan saya pun masuk segmen kancil ni...

    jemput singgah blog saya di www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. weeehuuuuuuuu!
    mama ni pencinta kucing
    katon pon nak kucing gak ye
    kekekeke

    ReplyDelete
  7. suka tengok Garfield the movie tu... gemokkkkkkkkkkkkkk gemokkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! hahaha~

    ReplyDelete
  8. garfield suka kenakan anjing tuannya tapi last-last balik dia yg kena semula...hehehe

    ReplyDelete
  9. saya suka juga kartun animasi garfield,ada baju n koleksi buku..

    ReplyDelete
  10. salam,

    kancil dah buat list kat blog nie...jomlah singgah

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/11/kartun-animasi-di-layar-perak.html

    ReplyDelete
  11. Kucing besar! tapi geram kalau tengok dia cakap. haha.

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/10/segmen-kancil8349-kartun-animasi-yang.html

    ReplyDelete
  12. hamba sukakna garfield ni sebab dye banyak idea tapi sikap pemalas dye tu Tuhan saje yg tahu..huhu

    ReplyDelete