Thursday, September 29, 2011

Doraemon....Doraemon....

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..
Jom lihat kegemaran anak mama pada masa lapang
salah satu kegemarannya adalah membaca buku2 Doraemon 
dan majalah lawak kartun Ujang...
siap ada koleksi lagi pasti kekawan semua tahukan kedua2
watak kartun tu...
 Mama x kisah tentang kegemaran anak mama ini janji die
tidak melakukan perkara2 yang bukan2...
Mama tetap akan meyokong minat dan kegemaran beliau membaca 
buku2 Doraemon n majalah Ujang ni walaupun
terpaksa mengeluarkan wang untuk membeli buku-buku itu
setiap bulan n minggu...


antara koleksi buku Doraemon nyer..

14 comments:

  1. salam mama..sy pon rajin jugak baca buku doraemon ni dulu2...hee~

    ReplyDelete
  2. anganganag!
    mimi dari kecik smp skrg peminat setia
    cek doraemonnnn
    heeee

    ReplyDelete
  3. Hehe waktu sekolah menengah doraemon ni. Wina memang suka baca majalah Ujang dan Gila-Gila. Sekarang takde dah.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  4. Salam Mama,

    saya suka dengan kenyataan mama tu...terpaksa mengeluarkan wang untuk kegemaran dan minat anak - anak mama...kerana kita tahu apa yang mereka mahu dan kita tahu benda tu tidak mendatangkan kemudaratan untuk mereka...teringat seorang kawan di Universiti Malaysia Sabah...dia beli model Gundam sampai beribu - ribu ringgit. Mak bapa ndak kisah yang penting jangan membeli dadah atau melakukan aktiviti yang tidak bermoral..

    ReplyDelete
  5. Faveret ni.. phewwwiitt..tapi tak rajin beli buku..usha lam tb je..

    ReplyDelete
  6. mama..ms sy skolah menengah dulu pun suka baca doraemon..ada jugak koleksi tapi hilang taktau kemana. Tapi ms study sy gila ujang.sy ada koleksi nya utk 2 thn..edisi yg ke 100 pun sy ada dan amsih simpan hinga skarang.nanti free2 sy buat post pasal tu..

    ReplyDelete
  7. @Ezad Skytech

    bagus ezad teruskanlah membaca yer...:)

    ReplyDelete
  8. @aimie amalina

    betul ker wah anak mama ada geng la ni...:)

    ReplyDelete
  9. @NA

    setengah tempat ada lagi buku doraemon ni wina...:)

    ReplyDelete
  10. @Kancil 8349

    betul tu kancil walaupun mama terpaksa mengeluarkn wang janji die nak membaca n x buat benda yg x elok kn...:)

    ReplyDelete
  11. @Pen Biru

    sayang jer dah byk koleksi pastu ilang...best nyer...okay...:)

    ReplyDelete
  12. mama tak baca sekali ke..?haha

    ReplyDelete
  13. @H.J

    mama pun baca juga sekali tapi mama punyer majalah lg byk ...

    ReplyDelete