Wednesday, August 24, 2011

Wordless Wednesday.....

SALAM 1 MALAYSIA

Jom tengok je.... 

28 comments:

  1. mama kite baru makan yg ni dua malam lepas. mmg sedap!

    ReplyDelete
  2. peh....sedapnya mama, ni mama yg masak ke?

    ReplyDelete
  3. @Santri T.P.I.N.I

    sedap ke...ye santri mama yg masak lauk ni...:)

    ReplyDelete
  4. @Lizzie Yasmin

    sabo yer dear jap lg waktu berbuka....:)

    ReplyDelete
  5. Mama asam pedas versi Johor ngan Melaka lain kan?

    Hehe orang Melaka bangga sangat dengan asam pedas :)

    Oh terliur

    -wina1979-

    ReplyDelete
  6. tergoda kancil dengan makanan nie...nielah yang paling kancil suka makan...

    ReplyDelete
  7. @NA

    ye wina asam pedas johor ngan melaka lain rasanya...:)

    ReplyDelete
  8. @NA

    ye wina asm pedas johor ngan melaka lain rasanya...:)

    ReplyDelete
  9. @Kancil 8349

    tergoda ye kancil ...marilah makan...:)

    ReplyDelete
  10. @H.J

    ye lah H.J untuk son in law yg akan dtg ...hehehe....:)

    ReplyDelete
  11. mak aiii.. meleleh airliur.. naseb tak tengok masa siang tadi.. ehehe

    ReplyDelete
  12. asam pedas... selalu jugak mama msk asam pedas. favourite betul ni. :P

    ReplyDelete
  13. macam serupa dgn lauh asam pedas yang mak kakkoii masak tadi je..

    ReplyDelete
  14. @Gen2Merah

    hahaha...nasib tengok time dah berbukakn kalau x kes naya je...:)

    ReplyDelete
  15. @SITI NOORNADIYANA

    biasalah ct masakan mcm ni mmg selalu mak kita masakkn...:)

    ReplyDelete
  16. @Kakkoii

    oh ye ke...baru makan asam pedas lah ni...:)

    ReplyDelete
  17. mama jangan skodeng pic ni waktu tengah hari buto... terpaku 15 menet kang,hahha

    ReplyDelete
  18. @fiq.

    hehehe ye la fiq kang buto tengok...:)

    ReplyDelete