Sunday, August 07, 2011

SEGMEN AYU: LAGU RAYA KESUKAAN KU

SALAM 1 MALAYSIA



Mama nak join segmen dari blogger ini iaitu
segmen lagu-lagu raya yang kita suka ...
Marilah kita sama2 join segmen ini
Lagu raya yang mama suka adalah lagu 
"Musafir Di Aidil Fitri"
Lagu ini penuh dengan nostalgia bagi mama..(moods sedih)



7 comments:

  1. mama, mana link dia? nak join tp tak jumpa pun link dia dlm entri ni. tolong mama bg list dia yer? tq

    ReplyDelete
  2. alofff bestnya....ni buat semnagt nak raya ni..=)

    ReplyDelete
  3. @santri: jom la join sekali....

    dah jumpa x link die....tekan jer kat ayat yg berwarna tu...:)

    ReplyDelete
  4. @MAWAR: jom la join mawar....
    semangat nak raya la katakn...:)

    ReplyDelete
  5. tu dia mama.. semangat raya sudah mari. TQ mama... saya dah add blog ni dlm bloglist di http://adzriel573.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. @Adzriel@Liza Ab: semangat raya pd mama sikit je anak2 yg lebihnya...

    thanks yer adzriel add blog mama...:)

    ReplyDelete