Saturday, August 13, 2011

"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim"

SALAM 1 MALAYSIA



Sebelum mama nak turun ke medan perang ni
mama nak cuba nasib masuk segmen ni
mana tahu dapat kad raya n duit raya kan...
Pada sesiapa nak join jomlah
Mama pun tahu segmen ni dari teman blogger mama
nak tahu tekan sini dia seorang blogger 
yang kerap tulis komen kat blog mama jom kekawan ramaikan follower die 
 dengan menjadi follower blogger ni...
Kat sini mama nak tag 3 orang kawan untuk segmen ni

1- Wina

2. MK


Ketiga-tiga blogger ni adalah blogger yang banyak
memberikan komen bernas kat blog mama
jom lah klik nama die orang kat atas tu
untuk ke blog die org...
Okay lah selamat berjaya n selamat berbuka puasa..

p/s nak bertarung kat medan perang senjata pegang sudip

14 comments: