Wednesday, August 17, 2011

Hari Malas Sedunia....Berbuka Kat Luar Lagi....

SALAM 1 MALAYSIA

Selamat berpuasa pada hari yang ke 17 buat kekawan semua...
Sekejap saja masa berlalu dan tidak lama lagi bulan Syawal bakal menjelma.
Dah siap persiapan untuk hari Raya nanti?
Mama harap semuanya sedang membuat persiapannya..
Okay la kembali balik dalam mood bulan puasa yer sebab
ada 13 hari lagi kita akan berpuasa.
Semalam mama dan keluarga berbuka puasa di luar saja sebab
semalam adalah hari malas sedunia (kes malas nak memasak)
tapi makanan kat sini sebenarnya kurang best la sikit tapi boleh lah 
dari tak ada kan..(x reti bersyukur la mama ni)
berbanding masa kami berbuka kat restoren ZZ tempohari
tapi nak buat macam mana dah makan n dah
kenyang pun..
Syukur Alhamdullilah atas kurnianMU...
Tak payahlah mama nak berceloteh panjang2 lagi
jomlah kita layan gambar2 makanan yang kami order semalam...

Inilah Restoren Tungku Impian Di Taman Universiti Skudai

Burung Puyuh Goreng

Sup Ekor

Tom Yam Campur

Daging Masak Black Paper

Bersedia nak berbuka

Air Sirap Bandung Laici dan Fresh Oren


p/s Tengok gambo je dah nak meleleh air liur....nangis..

18 comments:

  1. wah...sy nak...daging black paper dan fresh owen...huhuhu....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Mama

    semalam kat surau
    kami makan puyuh masak kurma...

    SELAMAT BERPUASA

    Wassalam

    ReplyDelete
  3. salam akak, tahniah sebab dpt kd raya ye :)

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/keputusan-ga-kad-raya-dari-ss.html

    ReplyDelete
  4. wah....enaknya makanan nie...hehehe...

    ReplyDelete
  5. eh mama
    ni kat skudai kan..
    belk UTM kan ni mama?
    weee..dh lame x pi sini
    dulu mase stdy kat UTM selalu gak mkn kat sini..wuwuwuwu..
    rindunye dgn JB =[

    ReplyDelete
  6. mama duduk area Taman U ke? Tak jauhlah dengan UTM ek..hehehe...

    ReplyDelete
  7. tak tahan tgk daging black paper tu....my faberet!

    ReplyDelete
  8. Tulah gambar besar-besar lak tu. Jangan meleleh air liur dah la. Hehe. Takpekan sekali-sekala keluar makan.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  9. @Run Away

    marilah sini run away kalau nak daging black paper tu n fresh oren...:)

    ReplyDelete
  10. @Rozali

    waalaikumusalam...oh yer ke mesti bestkn...

    selamat berbuka yer...:)

    ReplyDelete
  11. @SoLy SoLicious

    salam soly...yer ke mama dpt kad hari raya...

    Thanks yer...

    ReplyDelete
  12. @aimie amalina

    yer aimie ni kat skudai dekat UTM...

    oh.... aimie blajar kat UTM dulu yer bila tu...

    mai la dtg JB...

    boleh dtg umah mama...

    hadi semua kat UTM ni aimie tahu la...

    ReplyDelete
  13. @Cik Sara

    mama dok tmn pulai perdana...

    cik sara dok area tu jugak ke?

    hehehe...

    ReplyDelete
  14. @Santri T.P.I.N.I

    santri mai lah dtg amik daging black paper tu...

    mama bagi jer buat berbuka...:)

    ReplyDelete
  15. @NA

    tu die mama kasi semuanya terliur bila tengok gambo tu...

    hehehehe...:)

    ReplyDelete