Sunday, August 14, 2011

Follower Mama Yang Ke 600...

SALAM 1 MALAYSIA

Hari ini genap sudah follower mama yang ke 600
alhamdullilah x sangka mama ada juga yang sudi
jadi follower mama kat alam maya ni
 Masih banyak benda yang mama harus belajar 
sebab mama pun masih baru
dalam dunia blogging ni
Terimakasih semua kerana menyokong mama
 dan menyokong blog mama yang x seberapa ni...
Okay hari ni mama nak review kan blog follower
mama yang ke 600 itu..

1.Tuan punyer blog ini adalah seorang perempuan
bernama Dila Nasurudin berkaca mata

2.Orangnya cantik manis,masih belajar dalam bidang
engineering dan berbintang Aries.

3.Blognya simple tapi cantik terdapat plak love2 yang
turun ke bawah (macam salji turun)

4.Headernya pun cantik n simple je...

5.Entrynya pun seronok untuk dibaca

6.Ada lagu plak untuk yang suka dengar

Jom kekawan kita follow die 
dan datanglah ke blog Nur Dila Nasurudin yer
kita ramai2kan pengikut Dila. 



30 comments:

  1. @~KLaRaPaRiS~

    thanks klara dtg lawat blog mama n komen...:)

    ReplyDelete
  2. waaa..
    tahniah mama..dah 600 nih..heheh
    cpat betol!kikiki

    ReplyDelete
  3. tahniah..sampai jugak ye 600++

    keep on blogging ye mama

    ReplyDelete
  4. wah dah ramai ye..kite ciput jer..

    salam ziarah...

    ReplyDelete
  5. thnazzz mama untuk n3 nie....sgt terharu....

    ReplyDelete
  6. @ainnoraini

    x ada la ramai mane pun ainnorain biasa je...:)

    ReplyDelete
  7. @Bigdaddyz

    x lah ramai mane pun big daddy ramai lg yg ramai followernya...:)

    ReplyDelete
  8. @Dila Nasurudin

    welcome dila...hepi berblogging yer....:)

    ReplyDelete
  9. Tahniah mama :) Ramai dah pengikut.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  10. kita pom baru perasan tak folow lagi mama..ingat dah folow sbab asyik jenguk je sini..hak3

    ReplyDelete
  11. @NA

    thanks wina .....

    alhamdullilah.....:)

    ReplyDelete
  12. @H.J

    oh yer ke....skg dah follow x...hehehehe

    thanks H.J sbb selalu dtg jenguk mama kat sini....

    ReplyDelete
  13. wah...tahniah mama, follower mencecah 600 org. ramai tu... sy jer yg masih merangkak lagi. hu3

    ReplyDelete
  14. tahniah kak mas :)
    teruskan berblogging ya..

    ReplyDelete
  15. @Santri T.P.I.N.I

    mekacih santri...

    x adalah ramai kalau nak dibandingkn dgn blogger2 yg lain tu...

    mama pun baru belajar juga ni...:)

    ReplyDelete
  16. @PinKy MoMMa

    thanks diya...

    baru 600 je kalau nak dibandingkn dgn diya lg lah ramai pengikutnya...:)

    ReplyDelete
  17. ecececece,..mama main fofular la pas ni..ehehhe

    ReplyDelete
  18. salam mama.. wah, makin byk.. tahniah ye mama..

    ReplyDelete
  19. @Pen Biru

    x de lah pen biru mana ada fofular bukan artis pun...

    biasa2 je...:)

    ReplyDelete
  20. wah~~~ 600 tu~ tahniah mama~~~

    ReplyDelete