Monday, July 11, 2011

Konon "Window Shopping" Jer Hujung Minggu Tapi Gi Drive Thru Mc Donald Plak....

SALAM 1 MALAYSIA




 Semalam kami sekeluarga kuar jejalan bosan dok rumah 
"window shooping" jer la...
Jejalan kat Sutera Mall penuh giler dengan pengunjung hari ni 
parking pun full asyik dok berpusing-pusing mencari parking
akhirnya dapat juga parking setelah 30 minit berlegar2 kat 
tempat parking tu...
Konon nyer hanya nak window shopping jer tapi bila dah 
masuk ke dalam mall tu macam2 bau hinggap ke hidung
adik(anak yg ke 2)dok sibuk lapo...
hai tadi sebelum kuar dah makan tapi bila dah sampai
ke sini lain plak jadi nyer...
 Ronda kat dalam mall tu sempat jugak singgah jap kat kedai buku
tengok buku n novel yang best2....
memang banyak pun buku yang best2 tapi setakat belek je
tak beli pun window shopping la katakn....
Akhirnya kami semua ambil keputusan kuar dari mall
n gi beli Mc D drive thru jer sbb die org dah bising
perut masing2 lapo....
pergi drive thru lagi senang
 tak payah sibuk2 nak cari meja (full table kat mall tadi)
terus je boleh buka makan dalam kete...
kesian drivernya dok pandang jer burger tu
tapi x boleh jadi sambil bawak kete
bedal jugak...


masing punyer yer...

 siap amik gambo lagi


  bergambar kat kedai buku

my angel....



8 comments:

  1. sedapnya mcd, aduhai lapar perut, nak GCB. :)

    ReplyDelete
  2. slm kamihidup...thanks yer..
    dah tghari ni tu sbb dah lapar jom mama belanja...:)

    ReplyDelete
  3. okay deqlis...order siap....:)

    ReplyDelete
  4. dh lame tk mkn mc d.. yg background buku tu gmbr je kan? klu la ade buku besar2 mcm tu, tk tau nk simpan mcm mane.. hehe

    ReplyDelete
  5. yer ke skg mc d adakn promosi bawa copy gambo utk promosi tu beli satu dpt satu...promosi tu 3 hari je kot..double chess burger...
    hahaha...yer background tu gambar jer..mmg lah kalau betul kes berat...:)

    ReplyDelete
  6. alisya suka mcD punya funfries. nyum nyum

    ReplyDelete
  7. mc d semuanya bestkn...mmg nyummmm....

    ReplyDelete