Tuesday, July 05, 2011

Jom Join Segmen Wedding Anniversary....

SALAM 1 MALAYSIA




ASSALAMUALAIKUM
 Hai kawan-kawan mama dan blogger2 semua!!!!
Berita baik buat semua kat sini mama nak buat satu segmen k....
Tujuan mama adalah untuk mencari lebih ramai kekawan kat sini 
 dan nanti senang mama nak keep n touch u all semua... 
Awal bulan depan anniversary mama yang ke 25 tahun jadi 
 secara kebetulannya  mama nak kongsikan 
ini bersama u all blogger semua......
Yang best nyer tahun ni anniversary mama tarikhnya bersamaan dengan 
awal Ramadan jadinya marilah semuanya join contest ni n sambil
menyambut bulan Ramadan Al-mubarak nanti... 
 Jadi mama nak semua blogger join mama untuk
mendapatkan lebih ramai kekawan antara kamu semua
dan nanti mama boleh merayau,menjengah blog u all nanti..
*
*
Simple je syarat-syaratnya:
 1-Sila buat satu entry pendek yang bertajuk : CELEBRATE ANNIVERSARY
  Tak kisahlah apa-apa celebrate u all 
tunang-sendiri atau kawan2,mak,ayah dan sesiapa pun
besday-sendiri atau kawan2,mak,ayah dan sesiapa pun
kawin-sendiri atau kawan2,mak,ayah dan sesiapa pun
2-Letakkan gambar anniversary anda sekali yer..
(Gambar menarik n istimewa pada anda)

 3-Entry itu mestilah ada header seperti di bawah....copy jer



 4-Post entry dan  jangan lupa letak link tau

 5-Syarat pilihan (suka hati) nak follow mama atau tidak(kalau follow
lebih senang mama nak jejak u all)
*
*
KELEBIHANNYA:
1-Lebih ramai dapat kekawan bloggers baik yang lama atau yang baru
2-Dapat eratkan silatulrahim sesama bloggers
3-URL kamu tersenarai dan nanti mama tolong promotekn blog
4-mama follow u all balik nanti
5-Dapat hadiah pada sesiapa yang bertuah
*
*
*
Hadiah-hadiah istimewanya:
 Hadiah pertama top-up rm 30
 *
*
Pengadilan:
 Akan diundi melalui gambar yang  menarik
dan istimewa...
*
*
Tarikh Mula: 05 Julai 2011
 Tarikh Tutup: 2 Ogos 2011
Tarikh dilanjutkan hingga 15 Ogos 2011


23 comments:

  1. thanks Isteri Encek Bard....:)

    ReplyDelete
  2. jap nk godek file dlm lappy dulu huhu..kalau ada sy join ya kak mas ;)

    ReplyDelete
  3. saya join kak
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/celebrate-anniversary.html

    ReplyDelete
  4. tq for invite kak..awe dah follow :)

    ReplyDelete
  5. salam mama mas,
    biar btul 25th anni...akak nmpak sweet lg rupanya dh ada ank2 dr bsar2

    ReplyDelete
  6. thanks Nur Hawa sbb dah follow ...:)
    x nak join contest sekali...

    ReplyDelete
  7. Salam manis buat So Shy Lady...:
    betul.... anniversary mama yg ke 25th....
    ye anak2 mama semuanya dah besar n yg sulung dah nak b'rumahtangga pun pd bln Nov nanti....:)

    ReplyDelete
  8. waaaahhh...dah 25 tahun anniversary dah..??!! saye ni setahun pown tak lepas lagi..heheh.. tapi..macam nak join jer contest ni...ley gak kan..:)

    ReplyDelete
  9. alycia join..

    http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/07/celebrate-anniversary.html

    tq ;)

    ReplyDelete
  10. Thanks aTy fared...ye syg dah 25tahun
    anniversery....
    boleh apa salahnya kalau aty join s'kali ...x kisah apa anniversery pun semua boleh join...jom join k...

    ReplyDelete
  11. thanks alycia coz join yer...:)

    ReplyDelete
  12. saya belum kwin. tapi bleh ke join anniversary ni? hehe..

    ReplyDelete
  13. noor fatin: bleh join apa salah nyer.... ulangtahun apa2 je...tempat keje ,kekawn,adik,kekasih sape2 saja janji ulangtahun tu ada gambar awk n celebrete tu...jom join k...:)

    ReplyDelete
  14. terima kasih! saya join! :)

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/07/celebrate-anniversary.html

    ;D id : noor fatin

    ReplyDelete
  15. jom join contest nih :)

    http://bbreena81.blogspot.com/2011/07/1st-ga-by-siti-zahrah-comel-my-baby-and.html

    ReplyDelete
  16. okay bbreena nanti kita join ramai2 k....:)

    ReplyDelete
  17. ni akk kne tagged :

    http://blogcahayamama.blogspot.com/2011/07/giveaway-one-klik-one-present-by.html

    hehe,.sudi2 kn la join ek,.tq.salam,.

    ReplyDelete
  18. thanks cahaya mama sbb tag sis....
    nanti sis join k...:)

    ReplyDelete
  19. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/celebrate-anniversary.html

    ReplyDelete
  20. Fadzillah Kamarudin: thanks yer sbb join segmen pertama mama k...:)

    ReplyDelete