Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU?

SALAM 1 MALAYSIA





Jom2 kita join segmen Ben Ashari 
kali ini pada sesiapa yang datang tolong komen
yang baik yer...
 Kritiklah apa-apa saja yang
 korang rasa kurang kat blog mama ni k..
Bagi tahu mama okay apa yang mama patut ubah n tambah
kat blog mama ni...
Bagi tahu mama kritikan yang membina je
jangan plak komen yang melampau tau...
Akhir sekali selamat mengkritik blog teman blogger yer...!!

p/s gunakan bahasa yg bersopan yer...


33 comments:

  1. salam ziarah...komen saya: bila masuk blog ni, ada gangguan sikit dengan mesej ikon yg tulis mcm ni ("A username and password are being requested by http://www.gengblogger.com. The site says: "temp"). Boleh remove ke?

    ReplyDelete
  2. tak nak kritik..nk terjah je..hehe

    ReplyDelete
  3. salam.

    mama mas.
    sy dtg sini.
    xde pe nk kritik sgt la..
    keep it up mama mas.

    http://sofealang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  4. thanks santri coz komen tu nanti mama delete benda alah tu...:)

    ReplyDelete
  5. thanks H.J...nape x de komen...:)

    ReplyDelete
  6. thanks sofea lang....nanti mama terjah blog sofea k...:)

    ReplyDelete
  7. ermmm...x reti nk kritik la... dtg singgah jer boleh ler..

    ReplyDelete
  8. tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  9. ok je.. nice tapi font tu kecil try kasi yang senang nak baca :)

    ReplyDelete
  10. hai mama..
    tenks datang blog :)
    blog mama da ok da..cume rasenye bloglist tu x perlu gambar kot..
    just buat scroll box je

    ReplyDelete
  11. salam mama mas.... =D
    blog pinky gitu taw

    apa kata mama hadkan entry dalam satu page, mcm 2 entry dalam 1 page atau, buat Read more,
    insyaAllah, lebih kemas nanti ..
    =D

    ReplyDelete
  12. nak kritik??..dah kemas & menarik blog ni...cuma blog archieve tu kalau boleh pasang scroll, nampak panjang sangat kebawah lah mama..

    ReplyDelete
  13. mama mas.. tq coz kritik blog saya hehehe.. skrg nak dtg blog nie pulak heheh... erm kalau boleh yg font nie ubah kepada yg x rumit hehe.. tpi dah nampak ok..

    ReplyDelete
  14. Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  15. thanks miss chubby coz dtg blog mama...:)

    ReplyDelete
  16. thanks gebang kembang nanti mama cuba ubahkn k...:)

    ReplyDelete
  17. thanks cik najihah nanti mama cuba buat scrollnya k...:)

    ReplyDelete
  18. fiq thanks coz komen2 tu nanti mama usahakn mcm mana nak wat k...:)

    ReplyDelete
  19. thanks elih japhar atas komen yg membina ni k...:)nanti mama pasang scrollnya..

    ReplyDelete
  20. cik beskod thanks komen kat sni yer...:)

    ReplyDelete
  21. lulu caldina thanks dtg sni...:)

    ReplyDelete
  22. genk rasa tulisan perlu diubah kepada tulisan yg lebih mesra pembaca.tulisan berbelit-belit ne cantik tp kekadang susah nak bca..
    tulisan kat ruanag entri dah ok..cuma kat sidebar dan ruangan komen..

    terima kasih mamam suda kritik blog genk..suka ngan panda ea..ambik la satu hehehe


    Singgah sini tau
    http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    1.ASYIK-ASYIK LAGU LUAR JE,CUBA LETAK LAGU POPULAR KAT NEGERI KORANG,,KAN BEST!!
    2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
    3.BUANG LAGU?MAAF YER,TAK NAK

    ReplyDelete
  23. thanks genk sbb bagi mama komen yg begitu bernas sekali nanti mama tukarkn dgn yg lain ok..:)

    ReplyDelete
  24. Anak sulung umur 24 tahun?? Wahh, mama nampak muda la. =D

    Emm, bloglist panjang berjela ni, nanti mama buatkan scrollbar k. Baru la nampak kemas. =)

    Tulisan pulak tukar la kpd yg lebih simple mcm calibri. =)

    Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  25. thanks mr.farhan coz sudi komen blog mama k...nanti mama tukarkn apa2yg patut...:)

    ReplyDelete
  26. hai tq a lot coz singgah dam kritik di blog saya

    ermmm saya tk pandai nk kritik blog org...blog u ok xoxo dan simple....

    ReplyDelete
  27. hi.. ty ea komen blog saya :D maaf la kalu blog saya agak messy time mama visit.. saya renovate blog semalam == waa.. mama pun baru renovate blog ea? saya selalu visit blog ni n perasan ada perubahan dalam blog ni ^^ semua k n sweet je, tapi bole try wat scroll box for bloglist.. hepi blogging ea :)

    ReplyDelete
  28. Thanks zarahanggun coz dtg lawat blog mama...:)

    ReplyDelete
  29. thanks ummi dtg komen blog mama k...:)

    ReplyDelete
  30. win slm...thanks komen win mama ada wat sikit perubahan kat blog ni...bila ada masa nanti mama tukar blogist list tu...:)

    ReplyDelete
  31. thnx mama sudi singgah blog..jz cdngn..lau boleh wat scrollbox utk bloglist n blog achieve..kasi jimat ag ruang..^_^

    http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  32. thanks Teaqarh stas semua komen tu nanti mama akan tukarkn k...:)

    ReplyDelete