Monday, May 09, 2011

Dapat hadiah pada "Hari Ibu"....seronoknya...!!!!!

SALAM 1 MALAYSIA

Semalam semua ibu2 dah tentunya 
ada hadiah yang diperolehi dari anak2....
mesti ada yg buat surprise party 
wat ibu2 ada yang beli kek,
bagi bunga dan hadiah yang lain jugak....
semalam kedai kek dan kedai menjual bunga 
memang banyak dapat untung berlipat kali ganda 
dari hari-hari biasa agaknya
sebab kek laku bunga pun laku...
Semua kek kat kedai kek habis dijual semalam...
Untunglah siapa yang ada kedai kek kan....
Benarkah sambutan hari Ibu ini 
salah dari segi akidah agama Islam???
Entahlah susah juga nak cakap hal-hal berkaitan dengan
agama ini...
Apa-apa pun semuanya bergantung pada niat kita
kalau baik jadi baiklah ,kalau jahat jadi jahatlah...
semoga yang tak elok dijauhkan dari kita semua....
Tak sangka semalam saya dapat hadiah
sempena hari Ibu dari hubby
and along (anak saya yang sulung)
Hadiahnya berupa sehelai blouse
dan sehelai tudung
walaupun harganya tak seberapa 
tapi saya tetap menghargai apa
yang u all bagi...
Thanks my dear and my lovely husband...
Love u all...

Inilah blousenya  


Siap dengan tudungnya sekali



No comments:

Post a Comment