Monday, March 14, 2011

Lembab Betul Beruk Ni....

SALAM 1MALAYSIA
Assalamualaikum...
  Beruk ni lembab betul hari ini mungkin hujan jap 
tadi kot tu yang lembab semacam jer....
nak loading gambar nak tulis n3 pun susah...tension betul...arghhhhhh
rasa nak buang je beruk  ini memang patutlah orang panggil beruk....
Aduh apa hal lah macam-macam hal timbul....
  nak loading gambar pun x siap-siap asyiklah dok menunggu depan lappy ni
mata dah mula kelat-kelat ni
Tolonglah cepat loading aku dah mengantuk ni..!!!!!
Linenya jap ada jap hilangn boring betul mama... 
Kalau macam ni nak tambah speed yang laju pun was-was kang 
masalah yang sama pasti ada juga...
Tolonglah oh beruk  janganlah buat hal time ni aku nak cepat 
dah jauh malam ni mataku dah mula kecik
dan dah mula stim....
arghhhhhh mulut dah mula menguap mata dah mula mengantuk
mama nak out dulu mata dah mengantuk ....
esok jer lah sambung balik....
alamak esok terpaksa bawa ayahanda ke hospital....
pada kekawan mama yang datang n singgah
nanti mama lawat balik yer tinggalkan link kat shoutbox tu yer...
Okay....Bye

Broadbandku yang lembab hari ini

No comments:

Post a Comment