Monday, December 27, 2010

1 family enjoy giler.....

Cuti-cuti ni tidak tahu hendak kemana,kalau nak pergi jauh ongkosnya mesti besar, ni kan
musim cuti sekolah....tapi memandangkan cuti hujung minggu ini aku ngan family dah planning nak pergi main games kat JJ Bukit Indah....bukan apa nak tenangkan fikiran dari belenggu kerja and masalah yang lain-lain (yang sewaktu dengannya)hee....
Mula-mula semua malu nak main games tu memandangkan waktu tu hanya budak-budak kecik je yang main (kita ni semua dah besar n dah tua pun)tapi bila dah tukar duit jadi token semuanya apa lagi terkam je games yang nak main...pantang je mesin games tu kosong terus je masukkan token tu...hehehe kelakar tengok perangai semua macam budak-budak lagaknya selamba plak tu....ingatkan anak je yang nak main games tu rupa-rupanya ayahnya pun sama apa lagi jadilah satu kepala semuanya.....enjoy giler......
Itulah keletahnya kami sekeluarga bukan apa, saja nak melayan kerenah anak-anak yang dah besar ni dan terlanjur cuti kami pun redah je main mesin games ni....
lebih sejam jugalah kami dok melayan games yang ada kat situ hinggakan badan rasa berpeluh juga...bila token dah habis digunakan kami pun berehat sebentar dan anak-anak mula memikirkan nak kemana plak lepas ni.....
Bila memikirkan perut pun dah lapar kami sekeluarga mencari satu kedai makan yang best untuk santapan malam....Let's go time to eat......

along lawan dengan syane plak....


lumba bawa kete plak sape menang!!!!


cewah along ngan syane plak bawa kete 
yang belakang tu nak tumpang ke???

ayah nyer pun sama juga

boling budak-budak pun nak cuba juga...


anak ngan mak
enjoy!!!!

Frust makanan lambat sampai


sabo je....senyum cikit

4 comments:

  1. pernah main first game tu dengan kawan kawan :)

    ReplyDelete
  2. khai:bestkan main games tu seronok n enjoy...

    ReplyDelete
  3. salam mama,

    mama memiliki keluarga yang bahagia...semoga ia berkekalan

    ReplyDelete
  4. @Kancil 8349

    mekacih kancil semoga ianya berkekalan hingga ujung nyawa mama...:)

    ReplyDelete