11 July 2018

# kawin n hantaran

SIRIH JUNJUNG ASAL BOLEH

ASSALAMUALAIKUM...
Sirih Junjung Asal Boleh | Kalau bab kawin ni semua benda kena difikirkan dari A hingga ke Z...kalau nak suruh orang buatkan memang boleh jer tapi kenalah sediakan duitnya saja...tapi kalau rajin dan ada masa boleh juga kalau nak buat sendiri...kalau buat sendiri kenalah kreatif dan buat ikut kesukaan kita sendiri jee...ikut sedap mata tuan yang membuatnya jee la...kali ni buat sirih junjung ikut suka jer....janji ada daun sirih dan bunga-bunga sikit kira okay la tu...Kali ni buat sirih junjung guna sirih plastik jee...lebih senang dan mudah...tak lah risau daun sirih tu kering ke apa nanti...sirih junjung buatan tangan sendiri jee...

  Bila dah dicucuk sana cucuk sini inilah rupa sirih junjung buatan tangan sendiri..okaylah janji ada rupa sirih junjungnya...Macam mana kawan-kawan okay tak sirih junjung buatan tangan mama yang kurang berseni ni...ni namanya sirih junjung asal boleh jer...

P/s simple tu mudah...


9 comments:

  1. Cantiklah Maa, simple, kadang buat mahal-mahal pun, last-last orang buang gak Maa huhuhu..kan kann..

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat, Mama singgah blog walking.

    ReplyDelete
  3. Wow. . Tak sangka daun sireh pon ada plastik ya mama

    ReplyDelete
  4. cantik lah tu mama.. kalau ain agaknya tak berbentuk terus jadinya.hahhaha..

    ReplyDelete
  5. nice mama...simple ajee..

    ReplyDelete
  6. cantik mama... baru mia tahu ada sirih yang plastik eh... senang lah cam ni...

    ReplyDelete
  7. Wahh tak nampak macam plastik pun.

    ReplyDelete
  8. hehe...asal boleh pun cantiklah mama..berseni tangan mama

    ReplyDelete