15 May 2018

# MCD

MCDONALD | RASA NASI PULA

ASSALAMUALAIKUM...
Rasa Nasi McDonald Pula | Tengahai tadi anak mama ke klinik Taman Universiti untuk check-up...Darwisy dan Damia pun ikut sekali....balik dari klinik terus menangis sebab tak dapat mainan katanya...adik Damia nak beli Happy Meal tapi si abang sibuk nak makan dan order nasi McD ni...last-last balik rumah menangis nak mainan pula...bila dipujuk barulah nak makan nasi McD ni...
Inilah kotak nasi McD yang Darwisy teruja sangat nak makan...tak sempat nak snap gambar yang cantik sebab si abang Darwisy ni dah bedal dulu...terpaksalah grandma ambil gambar nasi yang dah dimakan ni...

Ni lah isinya yang ada di dalam kotak promosi ni... ada telur sebiji sambal,ayam goreng dan sayur kat dalam kotak ni...memang tak menarik sungguh promosi nasi McD ni...bukan nasi lemak atau nasi putih biasa tapi rasa nasinya seperti nasi ayam jer...anak mama cakap harganya memang mahal kalau beli satu set...jadi anak mama belikan untuk Darwisy nasi McD ni jer...itu pun makan bukan banyak mana pun nasi tu... saja jer rasa sedikit lepas tu terbiar jer nasi tu.. last-last papa Darwisy yang habiskan...


Inilah mainan untuk Damia yang diorder bersama Happy Meal tadi...kalau kawan-kawan nak tahu rasa nasi McD ni bolehlah mencuba sendiri yer..nak komen lebih-lebih pun tak reti mama...jadi oleh itu pergi McD dan cubalah rasa...tengok iklan kat tv macam bestnya tapi....


p/s indah khabar dari rupa...


3 comments:

  1. Teruja tengok dalam iklan tu macam sedap je. Huhu baca review mama tak try la kot

    ReplyDelete
  2. sungguh la memang nasi ye kak, dok question jugak...nasi ke burger nasi lemak :D

    ReplyDelete