22 April 2018

# jenjalan

KE LEGOLAND SECARA TAK SENGAJA

ASSALAMUALAIKUM...

Ke Legoland Secara Tak.Sengaja | Cerita pagi semalam...mama dan hubby ke sini disebabkan nak reedemkan tiket anak saudara mama...jadi setelah mereka bergerak masuk ke water park mama dan hubby tersinggah sekejap ke sini...

Kebetulan ada watak-watak dari filem Star Wars jadi dapatlah juga kami berdua snap beberapa keping gambar dengan mereka...Korang kalau nak ke legoland minggu ni ada "Lego Star Wars Days" bermula pada 21 April sehingga 13May 2018 tau..Terdapat beberapa aktiviti yang diadakan di legoland...


2 comments:

  1. Bestnya Mama. Ke legoland. dah lama liza xke sana.

    ReplyDelete
  2. Syok la dapat pergi Legoland .. saya dgn famili blum sampai lagi sini. Cam jauhhh je .. hehe ..

    ReplyDelete