26 April 2018

# JDT BLOGGER

JDT BLOGGER @PULAI SPRINGS RESORT

ASSALAMUALAIKUM...
JDT BLOGGER @PULAI SPRINGS RESORT | Sesekali sekala kalau dapat berjumpa bersama macam ni memang seronok semuanya...macam-macam telatah yang terjadi kalau dah membawang kesemuanya...riuh sekampung dibuatnya...seronok tengok anak-anak mama kesemuanya ini bersama-sama bergurau senda...mama harap sangat u all semua dapat bersama begini selamanya selagi group JDT Blogger ini masih ujud dan kesemua ahlinya masih berblog....jomlah kita layan gambar-gambar ahli-ahli JDT Blogger ketika berada di Pulai Springs Resort tempohari....

Ini lagi power brownies dari air tangan Sunah Sakura....berebut semuanya nak merasa..siap bawa plastik sebab nak tapau bawa balik....mekacih sunah buatkan kami semua brownies yang sedap super sedap ni yer...

p/s memang riuh sekampung.kan...

6 comments:

  1. JDT blogger ni semua pompuan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x semua pompuan Warisan Petani...ada lelaki tapi mereka tak dpt join sbb hal yg x dpt dielakkn...

      Delete
  2. Assalam Maa...
    Macam-macam gelagat kann Maa..tapi seronok sangat..hepi semua, hilang segala stress ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 tu lin...mmg seronok kalau dpt kumpul ramai2...

      Delete
  3. terliur pulak tengok brownies sendiri..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha tunya yg buat pun terliur juga yer...

      Delete