09 February 2018

SINGGAH PASAR KECIK PONTIAN

ASSALAMUALAIKUM...
Singgah Pasar Kecik Pontian | Hari ni ikut hubby ke Pontian...saja terasa nak ikut pulak hari ni...bila menghala balik tadi hubby bawa singgah ke Pasar Kecik Pontian ni...ada yang kata harga ikan murah dan fresh kat sini...tapi bila tengok harga ikannya macam sama jer..

Deretan kedai kat sini...kebanyakkannya semua orang melayu yang berniaga kat sini...

Ikan yang dijual di sini memang nampak fresh lagi...

kesibukan yang menjadi kebiasaan di pasar...

last sekali hubby beli buah duku ni..dah musim buah duku pulak sekarang ni...sedaplah dapat makan buahan tempatan yang hanya didapati bila musimnya saja...


3 comments:

  1. Ya Allah, tekak terasa nak makan duku jugak la tengok gambar tu...
    Rindu nak gi Pontian, hehe..sekolah lama kat sanaaa~

    ReplyDelete
  2. tahniah..x sagka still aktif berblog..rsa mcm sy pn kna come back jgak ni..lama x menulisss..😂😂

    ReplyDelete