06 September 2017

# jenjalan # Legoland Water Park

KELAPARAN SELEPAS BERJIMBA

ASSALAMUALAIKUM...
Throwback cerita hari Sabtu semasa membawa besday boy bermandi manda di Legoland Water Park...memang semuanya seronok dapat bermandi manda sepuasnya...mama just tengok dari jauh jer...malas nak berendam hari itu sebab kebetulan besan ada sekali jadi just temankan dia sambil melihat cucu mandi...kalau nak tahu ceritanya tekan sini..


Bila dah puas bermandi maka masing-masing mulalah terasa dahaga dan laparnya...setelah semuanya siap menyalin pakaian kami semua ke Food Tesco untuk menjamu selera pula...bila dah penat memang terasalah laparnya...


Order makanan berhidang di sini...lebih senang makan berjemaah sesama...semuanya memang kelaparan setelah puas mandi kolam...


Maka kami semua dapatlah menjamu selera dengan lebih senang hati di sini sejuk dan nyaman jer..saja jer ajak makan kat luar dari di dalam Water Park tu sebab makanan yag dijual di sana semuanya simple-simple tapi harga memang boleh tahan..jadi lebih baik makan di luar ! dapatlah makan menu yang berselerakan kemelayuan tekak kita...

p/s puas hati semua dapat mandi kolam...


No comments:

Post a Comment