03 September 2017

# jenjalan # Legoland Water Park

BAWA BESDAY BOY BERJIMBA

ASSALAMUALAIKUM...

Semalam hari besday boy ! cucu grandma ni lahir pada 2 September 2012...masa tu Legoland baru saja dibuka...jadi sekarang legoland dah sambut besday yang ke 5 samalah umurnya dengan Darwisy...


Masa kami sampai masih tiada pengunjung lagi...Darwisy dan the geng seronok bermandi manda d sini tadi...


Mama tak mandi kali ni...ada besan datang jadi layan berbual jer dengannya...hubby join mandi manda dengan cucunda Darwisy dan Damia...


Bukan main seksi lagi berposing dalam air tu yer...


Sempat bergambar dengan besan mama Cik Dah...kami dok tengok jer cucu bermandi manda sambil tu sempat juga berselfi bersama...


Seronok masing-masing bermain air tadi...puas la hati Darwisy dapat datang dan bermandi manda di Legoland Waterpark...mama jadi kamera girl jer la kat tepi ni...

p/s bila balik semuanya dah kepenatan...


1 comment:

  1. Seronok nampak diaorg enjoy..
    Oh akak dah berbesan.. Sama2 cantik, sweet jer..

    ReplyDelete