28 August 2017

# info

KOMPLEK KRAF TANGAN JOHOR

ASSALAMUALAIKUM...

Dalam pada admin ingat hanya la Kompleks Kraf Johor yang diisi dengan barangan kraf, rupa nya bila masuk je peh macam macam ada! From head to toe souvenir dia. Next time, admin tahu dah nak cari souvenir dekat mana. Korang pulak cam mana?
📍Jalan Cenderasari, 80350 Larkin, Johor Bahru 
☎️ 07 - 235 0433 
 9.00 Pagi - 6.00 Petang (Dibuka setiap hari)

*Mempunyai lebih dari 60 souvenir dan beberapa souvenir yang boleh dijadikan sebagai goodie bag kahwin







3 comments:

  1. Yes, macam macam ada... depan kolej vokasional adik Nona, ehehe~ baru pernah singgah bila dia study sana, kalau tak...memang takdelah singgah, lorhhhhhh===

    ReplyDelete
  2. Menariknya! Tengok semua gambar, teringat pada penjualan kraftangan di Jalan Conlay, KL tu.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete