23 July 2017

# cerita grandmama

MINYAK WANGI | PINK UNTUK MAMA HITAM UNTUK HUBBY

ASSALAMUALAIKUM....

Temankan hubby cari perfume...kebetulan hantar anak ke legoland semalam jadi ambil kesempatan singgah sekejap kat Pasaraya Mydin Anjung...


Satu persatu minyak wangi tester tu hubby cubanya..rasanya dah bau minyak wangi satu pasaraya Mydin ni.. jenuh sungguh budak perempuan yang jaga kaunter minyak wangi ni melayan kerenah hubby..habis satu persatu minyak wangi dia rekomen kat hubby..semuanya hubby mama tak nak sebab baunya yang kurang best..lupa pula nak snap gambar masa tu...lastnya minyak wangi ini juga jadi pilihan hubby...mama awal lagi dah tempah color pink tu...okay la tu janji ada bau wangikan...

p/s satu rumah dah kena cerry berry ni..


2 comments:

  1. Tahniah tersenarai dalam bloglist mrs pip sepanjang Julai - Ogos 2017 ..
    cute la botol perfume tu :) ... i like.

    ReplyDelete
  2. mesti bau harum kan :) tahniah tercalon dalam bloglist Mrs Pip :)

    ReplyDelete