HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Tuesday, June 20, 2017

DEKO RUMAH MEMANG TAK PERNAH HABIS

ASSALAMUALAIKUM...
Deko lagi..? Ada saja yang tak cukupnya grandma ni ! selagi tak raya ada jer benda yang nak ditambahnya...mama apa lagi yang kurangnya tu...! Cukup ! cukup la tu grandma...tak kisah la apa orang nak cakap janji hati sendiri puas kita pun tak kacau orang lain just tepek gambar kat blog..korang jangan marah yer asyik deko raya jer mama ni..jangan marah nanti cepat tua ! yer dak..kalau suka layankan kalau tak suka tak apa...





p/s selagi tak raya ada jer yang kurangnya...




4 comments:

  1. cantik dan kemas mama.. rumah dilah mmg tak boleh mcm ni,anak2 jenis tak duduk diam.. abis semua hiasan dibuat main nanti.. haha.. biasala org perempuan kan.. ada je yg kurang dimata.. hehe

    ReplyDelete
  2. rajin mama deco. saya baru pindah. mood deco pada barang yang penting je. hiasan hiasan beluam ada lagi

    ReplyDelete
  3. cantik dan kemas..yang penting bersih dan tak berhabuk.thumbs up

    ReplyDelete