HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Monday, March 27, 2017

CELCOM | AKTIFKAN LINE SEMULA

ASSALAMUALAIKUM...

Bawa anak mama ke Celcom Centre ni...ada masalah dengan line celcom dia..tak boleh buat call...buat call keluar jer mesti keluar "emergency call" jer..last sekali bawa ke Celcom Centre terus...kat situ juga terus aktifkan line tu semula..sekejap jer dah siap...


Tak payah nak tunggu lama , duduk kat situ tak panas punggung lagi dah siap..line pun dah aktif semula..Memang pantas la perkhidmataan kat Celcom Centre ni...

p/s jumpa pakar settel semuanya...

1 comment: