JIRAN TETANGGA

Monday, November 14, 2016

Lengkap Sudah Koleksi Botol Hello Kitty

ASSALAMUALAIKUM....
Lengkap juga 3 botol air Hello Kitty dak Darwisy ni...semuanya ada 3 color yang berlainan...merah, pink dan biru....boleh la grandma pinjam nanti yer...buat hiasan kat almari dapur....



Darwisy ni kalau dah suka sesuatu tu memang benda tu la yang akan di carinya...dah dapat ketiga-tiganya barulah puas hati dia...botol air ini akan diberikan percuma di dalam kotak bersama dengan coklat kitkat tersebut...pada yang gemar pada jenama hello kitty ini memang akan mencari kesemuanya untuk dijadikan koleksi simpanan...coklat kitkatnya bolehlah dimakan yer bukan untuk disimpan jer...

6 comments:

  1. beli ke akak... bdk mmg2 suka la... ouhh... grandma pun suka gak ye :)...

    ReplyDelete
  2. free beli coklat ekk?
    aida ni kalu jumpa brg free, memang biasa nyer beli.
    da le cute.
    da jarang gi shopping. mr.asben jer gi beli brg umah :(

    ReplyDelete

DUIT TABUNG