JIRAN TETANGGA

Saturday, April 30, 2016

The Windmill Station Melaka Lunch Here

ASSALAMUALAIKUM...
Makan tengahari hari kedua kami di restoren "The Windmill Station Melaka"...tak sempat nak snap gambar kami semua makan di sini sebab di kecik Damia dah mula buat hal...mungkin kepanasan dan mata Damia pun dah mula nak tidur...itu yang tak selesa agaknya...dapat snap gambar makanan yang ini pun dah kira okay juga...nak order pun dalam kelam kabut jadi order jer la apa yang rasa okay...jadi layan gambar jer la yer sebab nak bagi tahu nama menu pun tak tahu......








p/s lapar pula perut ni bila tengok gambo makanan ni..

3 comments:

DUIT TABUNG