JIRAN TETANGGA

Friday, February 12, 2016

Bercuti Berjimba Bersama Di Hari 1

ASSALAMUALAIKUM...
Pada hari minggu yg lepas ni anak saudara sebelah hubby mama datang singgah ke rumah...memandangkan cuti panjang mereka semua ingin berjalan-jalan disekitar bandar Johor Baharu ini..mama pun join sekali berjimba-jimba bersama-sama mereka...sebelum berjalan mereka semua kami jamukan dengan hidangan makan tengahari di rumah mama...nanti mama updatekan entrinya kemudian yer...kita tengok gambar mereka dahulu...nak cerita panjang-panjang malas pulak...tengok gambar jer la yer..



anak saudara lelaki n family di Legoland...

bila sesekali dapat berjumpa memang happening sangat...seronok rasanya dapat berjimba bersama-sama mereka...kakak hubby anak-anak dan cucu-cucunya...


pak saudara dan anak saudara..


cucu saudara...


entah apalah yang dibelek dan dibincangkan tu...



Happening sangat...


anak saudara dan cucu saudara...


family kakak ipar mama bersama anak-anak dan cucu-cucunya...


Di Heroes Cafe Puteri Harbour...


bergambar semasa berada di Medini Mall Nusa Jaya...


kakak dan adik bergambar di Hello Kitty...


bergambar semasa berada di Puteri Harbour...


hubby mama ni kalau diajak bergambar memang susahnya...mana yang sempat jer la...


p/s jumpa lagi next entry yer..



5 comments:

  1. bila la zaza nak sampi legoland hehe..

    ReplyDelete
  2. huiii..sado betul anak saudara..bestnya jalan2 kat legoland..

    ReplyDelete
  3. Bawa ke Legoland dan Puteri harbourlah ye
    Mereka dtg sesekali mestilah suka dpt ke termpat ini:)

    ReplyDelete
  4. tentu seronok anak2 saudara mama dapat pergi ke Legoland & melawat tempat2 lain. tengok gambar mereka pun dah tahu betapa gembiranya hati mereka :)

    ReplyDelete

DUIT TABUNG