JIRAN TETANGGA

Friday, December 25, 2015

Susah Pulak Malam Ni..

ASSALAMUALAIKUM...
Dah malam-malam macam ni pun masih susah juga nak lelapkan mata ni...kalau dah terlewat masa tidur macam ni la gayanya...makin susah la mata ni nak terlelap...lihat muka hubby disebelah ni dah jauh dibuai dalam mimpi-mimpi indah agaknya...terpaksalah layan mata ni dengan menonton tv tapi masih tak boleh juga nak lelapkan mata ini...cuba cari cara lain yang boleh buat mata ini terlelap...okaylah kawan-kawan sebelum terlelap mama ucapkan selamat pagi yer..



P/s cuba layan baca novel pula..

4 comments:

  1. Kata orang, umur makin meningkat, makin susah nak tidur malam.Ye ke tak, mama?

    ReplyDelete
  2. Zikir dan selawat dalam2 relung hati..cepat tidur tu ibu maszul..

    ReplyDelete
  3. Asalam datang ziarah menyapa dgn ikhlas..semoga sentiasa sihat ya

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

DUIT TABUNG