JIRAN TETANGGA

Friday, September 4, 2015

Bersarapan Lempeng Dengan Sambal Tumis

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Alhamdullilah !! bertemu lagi kita di pagi Jumaat yang dingin ini...macam mana cuaca di tempat kawan-kawan yer...di tempat mama ni hujan sudah mula menyimbah bumi Johor ini...sejuk jer suasana pagi ini...dalam sejuk-sejuk ni sempat melempeng...sedap juga dalam cuaca sejuk-sejuk ni bersarapan lempeng dengan sambal tumis ikan bilis...jemput makan yer kawan-kawan semua...

p/s sejuk2 perut dah kenyang mata mulalah nak terlelap...jom Dhuha la..


10 comments:

  1. assalammualaikum mama...sedapnyaaaaa....

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat..
    Singgah melawat blog pagi ini..:)
    sedapnyaaaa....

    ReplyDelete
  3. sedap tuuu tengok. tak pernah lg try lempeng dengan sambal tumis. mesti yummyyy

    #jemput ke blog buruk saya yee nanti. peaceee :)

    ReplyDelete
  4. sedapnye, nak buat jugalah esok pagi.hihi

    ReplyDelete
  5. wah lempeng..makanan zaman berzaman ni...cicah kari pun sedapkan..

    ReplyDelete
  6. Kalau boleh keluar dari monitor tu kakak dpt sekeping pun jadilah hihi...

    ReplyDelete
  7. emmm sedap lama tak singgah blog akak.
    Nak cari idea untuk weekend nanti

    Jamu Perapat Zaman Moden

    ReplyDelete
  8. Menarik sekali kalau boleh buat lempeng masa hujan turun...

    ReplyDelete

DUIT TABUNG