JIRAN TETANGGA

Thursday, August 27, 2015

Painting Potret Giveaway By Azhafizah

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Bila jenjalan kat blog fiza tadi terpandanglah mama giveaway Painting Potret Giveaway ini...tergerak juga nak join bila tengok gambar-gambar potret yang telah dipaintingkan ini..semuanya cantik-cantik belaka..oleh itu mama nak juga ikut join sekali mana tahu ada rezeki mama nanti..In sha Allah...


Nak join klik banner di atas...

Cara-cara nak join Painting Potret Giveaway untuk blogger
1- Buat entri bertajuk "Painting Potret Giveaway By Azhafizah"
2-Letakkan banner di atas dan linkkan ke entri ini
3-Letakkan link blog http://www.azhafizah.com ke dalam bloglist blog * jika ada bloglist untuk follow up giveaway 
4-Follow blog http://www.azhafizah.com / Instagram : azhafizahmdnor *jika tiada instagram boleh join juga
6-Letakkan gambar (single,close up,jelas,high pixel,gambar asal tanpa edit 360)
7-Publish entri dan letakkan link blog penyertaan dalam ruangan komen di bawah

3 gambar yang menepati ciri-cirigambar yang terbaik akan dipainting potret.Kalau nak menang kenalah pilih gambar yang terbaik ye..Senang jer kan syarat-syarat dia.So jempulah join beramai-ramai.

Contest bermula dari 22 Ogos - 30 Ogos 2015,11:59 PM

Inilah gambar yang akan mama pertaruhkan...jika berjaya mungkin potret ini akan menjadi satu kenangan terindah nanti...tak tahu la ianya menepati ciri-ciri yang diperlukan atau tidak..harap-harap ada rezeki mama nanti In sha Allah...




6 comments:

  1. Moga berjaya Mas
    Cantik paintingnya macam gambar betul kan..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi menyertai Painting Potret Giveaway by Azhafizah. Giveaway telah tamat dan mohon check senarai peserta disini

    http://www.azhafizah.com/2015/08/senarai-nama-peserta-painting-potret.html

    Jika nama tiada dalam senarai, sila komen di kotak komen ye.

    ReplyDelete

DUIT TABUNG