JIRAN TETANGGA

Friday, July 24, 2015

Shopping Online Astro Go Shop

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Semalam bila terlihat barangan yang dijual kat Astro Shop ni rasa macam best dan terasa nak cuba pulak...barangan yang dijual pun adalah untuk kegunaan harian di rumah... tu yang rasa nak mencuba juga membelinya...bila dah tengok terus rasa berkenan pulak di hati mama ni... jadi terus jer ke laman webnya untuk sesi mengorder barangan tu terus..bab bayaran mama gunakan cash delivery jer...barangan sampai baru bagi duitnya...lebih senangkan dapat barang baru bayar...


Inilah barangan yang mama telah terorder tu...terorder la sangat...dah memang nak beli pun...barangan yang baik untuk kegunaan di rumah ni...senang juga bila bab-bab mengemas bila dapat guna benda ini...ok nampak macam best sangat produknya ni.. bila dah sampai nanti dan mama sudah mencuba menggunakannya...mama akan update entrinya kat sini nanti yer...

P/s tunggu barangan sampai jer...

2 comments:

  1. nanti dah sampai buat review yer mama...he he he...

    ReplyDelete
  2. barang barang kat go shop memang nampak berkualiti. rasa nak beli semua

    ReplyDelete

DUIT TABUNG