JIRAN TETANGGA

Sunday, May 24, 2015

Cuci Kereta

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..
Hujung minggu begini selalunya hubby rajin nak basuh kereta sendiri tapi kali ni hantar kedai jer la...kereta pun dah kotor sangat ni...tak larat nak basuh kereta hari ni katanya..jadi kenalah teman hubby pergi cuci kereta kat kedai cuci kereta ni...senang sikit la hari ni badan pun tak penat...kereta pun bersih...Hari ni bila datang cuci kereta siap ada lucky draw yang disediakan oleh pihak kedai cuci kereta ni...kalau ada rezeki adalah nanti...banyak juga pakej yang disediakan oleh pihak kedai ni seperti cuci, polish, cuci seat kereta..cuci karpet dan macam-macam lagi...harganya pun berpatutan...




2 comments:

  1. Setakat ni belum pernah cuci kat carwash. Still cuci sendiri. Kdg teringin jgk nak hantar carwash je. Tp smpai skrg tak penah2 pegi. Heehe, tak tau nape

    ReplyDelete

DUIT TABUNG