JIRAN TETANGGA

Monday, March 16, 2015

Awisy Suka Nak Menolong

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..

Pantang jer budak kecik ni kalau nampak grandma nak buat kerja sikit kat depan ni...ada saja yang nak diikutkannya apa jua perkara yang grandma buat...


grandma pegang penyapu Awisy pun nak juga...last sekali bagi jer penyapu tu kat Awisy grandma pula terpaksa cari penyapu yang lain...


tengok la tu bergaya dengan kasut pink mama die sambil pegang penyapu...


Rajin sangat budak kecik ni nak menolong...grandma seronok ambil gambar jer bila tengok Awisy sibuk dengan penyapunya...

2 comments:

DUIT TABUNG