JIRAN TETANGGA

Wednesday, January 21, 2015

Debab Baby Pinky Kena Solek

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Anak ! oh anak ! layan kan jer la...macam-macam dah ditambah kat dalam kereta debab baby pinky dia ini...inilah kerja 2 orang anak mama yang sibuk nak menyolekkan keretanya...sikit-sikit dah ada perubahannya...


memang dah jadi feminin dah debab pinky ni...anak perempuan la namanya ! memang suka sangat dengan barangan pinky ni... 


habis semua jenama hello kitty berwarna pink diletakkan di dalam kereta pinky ni...suka hati la anak-anakku...mama layankan jer ni..


Cover set dalam kereta pun dah order tapi masih belum sampai jer lagi..habis semuanya berwarna pinky nampaknya kereta anak mama ni...fanatik sungguh color pink...

p/s layan kerenah anak-anak yang suka sangat dgn pink..

3 comments:

DUIT TABUNG