01 December 2014

# cerita grandmama

Reward Istimewa Dari Hubby

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Semalam walaupun sakit mata tetap nak pergi jenjalan ikut anak-anak...bila hujung minggu kami memang suka berjalan berjimba sekeluarga...bosan juga seminggu dok memerap di rumah ni...pagi selepas ke klinik ambil ubat untuk sakit mata mama tu...bila dah makan ubat terus jer terlelap dan bila tersedar dah pukul 3 petang anak-anak ajak keluar berjimba bersama...

Walaupun sakit mata tapi masih juga nak berjimba bersama...sepanjang hari dok pakai spec hitam...masuk Aeon selamba jer pakai spec tu...ada aku kesah kalau dah sakit peduli apakan...memang muka selamba jer...nasib la tak ada yang kesah pun...kononnya perasan macam artislah ni takut kenal muka...wekkk nak muntah rasanya...heheee

Bila lalu kat Padini Store ni ramainya orang kat sini rupa-rupanya ada sale...pantang nampak sale mesti nak singgah...bukan mama yang hendak beli sebenarnya tapi temankan anak.. last-last mama pulak yang dapat habuannya...bestkan tak dijangkakan nak beli tapi dapat reward dari hubby semalam...apa lagi suka la hati si isterinya ni...pilih punya pilih warna pink ni juga jadi berkenan di hati...terus angkat dan bayar jer la...terima kasih hubby ku sayang terubat juga rasa sakit mata ni walaupun sakit mata bercermin mata hitam semalam dapat juga kasut dan handbag color pink tu...yahoooo senyum sampai telinga...

p/s seronoknya dapat reward dari hubby...

4 comments:

  1. waaaaa..
    warna pink lagi..
    mmg best dpt adiah nie :)

    ReplyDelete
  2. cantik la mama, terutama beg tu..

    ReplyDelete
  3. seronoknye mama dpt reward..

    ReplyDelete