25 August 2014

# besday boy # Muhamad Darwisy Zulkarnain

DIY : Prop Photo Booth

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Siap juga photo prop ni..ianya akan diletakkan di photo booth semasa majlis hari lahir Awisy nanti...mama Awisy yang rajin sangat membuatnya sendiri semalam..mama ni hanya tolong buat entri kat blog jer..banyak juga gambar yang anak mama sediakan ini...pada kawan dan saudara mara yang datang nanti boleh la pilih yang mana satu yang berkenan di hati untuk dikenakan semasa bergambar nanti...





p/s saja nak bagi mood hepi pada majlis Awisy nanti...

19 comments:

  1. wow bestnya..mesti sambutan birthday yang happening nanti kan

    ReplyDelete
  2. comellah =)
    rajin sungguh

    ReplyDelete
  3. Macam dah jadi kewajipan sekrang ni dekat majlis kena ada benda ni. Hehe. Bagi meriah nak bergambarkan.

    ReplyDelete
  4. Belum-belum dah nampak kemeriahannya:)

    ReplyDelete
  5. wah...rajinya..cantik!!!cheery pun suka berphoto prop ni hihi

    ReplyDelete
  6. cute² photo prop tu mama...mesti ramai yg suka nanti

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak masz, wahh cantik dan unik la prop untuk photo booth. heeee

    ReplyDelete
  8. kreatifnya..pasti meriah bday awisy nanti kan grandma... :)

    ReplyDelete
  9. salam mama saya dtg ni..hahaha

    ReplyDelete
  10. saya paling suka props ni mama :)

    ReplyDelete
  11. Wahh meriah la majlis Awisy nanti ya Mama ..Kalau dekat leh la join jauh tuuuuuuuu...

    ReplyDelete
  12. Awisy mesti tak sabar kan kan kan ..

    ReplyDelete
  13. Rajinnya... lawa2...:)

    ReplyDelete