11 July 2014

# Shopping online

Bershopping Di Nile.com.my

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Memang dah tergoda sakan dengan soping online ni...mula-mula baca entri dari blog Papa Ben Ashaari kalau nak tahu tekan sini...dah mula nak cuba juga masa tu tapi tahan sabar lagi masa tu...masih dok fikir-fikir best ke soping kat Nile.com ni...bila terbaca pula entri dari blog  Ayue Jean nak tahu klik sini...apa lagi terus jer klik cepat-cepat...


mama ni dah mula la tak sabarnya nak bersoping...terus buka laman web Nile ni...bila buka rasa mcma biasa jer tapi bila pilih dan tengok barang-barang yang dijual kat situ banyak kali ! memang ada benda yang berkenan di hati mama...mulalah terfikir dan berkira-kira nak beli apa yang berkenan tu...patutlah ramai yang suka soping online kat Nile ni rupanya memang best la...harganya pun boleh tahan,barang yang dijual kat situ pun cantik-cantik... tu yang terus jadi membeli kat Nile.com.my ni...jom kawan-kawan kita bersoping yer...



p/s nak shopping online ni kena juga tengok feedback customernya...pilih yang betul2 yer...

9 comments:

  1. Hehehe lya pun tergoda juga

    ReplyDelete
  2. selamat bershopping mama...

    ReplyDelete
  3. alahai mama, baru nak tgk apa mama beli hehe.. kecewa tau

    ReplyDelete
  4. saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

    ReplyDelete
  5. Dah tak payah ke shopping kompleklah ye Mas
    Kakak pulak macam tak puas kalau tak dpt sentuh bendanya.
    Itu yg still nak ke shoping kompleks juga:)

    ReplyDelete
  6. wah...beli apa tu ye mama...

    ReplyDelete
  7. seronok la shopping :)

    ReplyDelete
  8. boleh jugak ni mama, thanks kerana perkenalkan online shopping ni :)

    ReplyDelete
  9. ramai dah yg shopping dgn nile nih..bestnyaa..

    ReplyDelete