27 March 2014

# teman blogger

Sling Bag Untuk Samsung Mega Yang Cantik Dan Menarik

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Sepatutnya minggu lepas lagi mama dah postkn entri ni tapi dek kerana berbagai-bagai masalah jadi terpaksalah ditangguhkan dahulu...hari ni mama nak postkan entri beg sandang yang mama order dari blogger Siti Kektus...nak lihat hasilnya tekan sini...

memang cantik buatannya dan anak mama cukup berpuas hati sangat dengan hasilnya...  sebenarnya ada satu lagi tempahan anak mama untuk satu lagi beg sandang seperti ini dan ianya masih dalam pemprosesan pembuatannya......

pada kawan-kawan yang ingin mendapatkan sling bag/beg sandang seperti ini bolehlah ke blog Cik Siti Kektus untuk membuat tempahan...pasti kawan-kawan akan berpuas hati dengan hasil tangannya nanti...

15 comments:

  1. wah menarik ni mama.... thanks for sharing...

    ReplyDelete
  2. cantik pandai dia buat sendiri yer..

    ReplyDelete
  3. siti kektus amik order ke?hari tu dia ckp x amik order lagi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam may...betul tu mmg die dah x amik order lg sbb stok kain x sampai lg...mama pun apa nasib ada tinggal satu stok jer...:)

      Delete
  4. Cantik memang. Kalau anak kakak nampak ni dia pun mesti suka.
    Macam-macam cara dan idea org buat online business sekarang kan..

    ReplyDelete
  5. cantik dan kemas bag handmade ni :)

    ReplyDelete
  6. hye kak , saya nak minta maaf sebab selalu komen spam. Sorry ok :(

    Saya ada buat entry untuk memohon maaf. Harap baca la ea
    http://awksweetgitu.blogspot.com/2014/03/im-sorry-cause-did-spamming-tt.html

    ReplyDelete
  7. Buat N3 tengahari ini.

    Kakak dah dapat semalam fm dan face mask tau. Suka tak terkata.
    Thanks so much Mas:)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum mama, wahh lawanya. cik kektus memang cukup kreatif! singgah menabung SG Airlines

    ReplyDelete
  9. Cantik dan kreatif sling bag ni mama

    ReplyDelete
  10. weee. tenkiuu so much mama. :D

    ReplyDelete