03 March 2014

# blog

Pengomen Tegar Bulan Februari

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Berakhir sudah bulan Februari dan akan bermula pula bulan March...di sini mama ingin sekali menghargai semua pengomen tegar di blog mama ini..walaupun hanya blog yang biasa-biasa ini tapi masih ada juga yang sudi singgah dan meninggalkan komen disetiap entri mama...

tahniah buat blog kawan-kawan yang tersenarai sebagai pengomen tegar di blog mama pada bulan Februari yang lepas...mekacih juga pada semua kawan-kawan alam maya mama walaupun ada yang tidak dapat mama senaraikan di sini mama mengucapkan terimakasih kerana kesudian singgah di sini...



4-Sheila Shahfiekry ( 27 Komen )

6-Kakzakie 'Titisan Nurani' ( 23 Komen )

7-Herba Tihara ( 22 Komen )

8-Msredcheescake ( 22 Komen )

9-Kisah Si Diary (20 Komen ) 

10-Atuk PHD (17 Komen )

buat pengomen tegar yang namanya tersenarai di atas ini sila PM dengan segera
butir-butir yang diperlukan nama, alamat,no phone dan PMkan di Blog Maszull 
dengan kadar segera...ada sedikit cenderahati penghargaan buat pengomen tegar bulan Februari...

12 comments:

  1. sama2 kasih
    suka singgah blog sis

    ReplyDelete
  2. xpe.. lepas ni nama saya pulak. hehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak masz, alhamdullilah. taniah buat semua. terima kasih kak masz, sudi nak beri cenderahati buat kami semua. sheila dah send details kat fanpage kak masz ~~~

    ReplyDelete
  4. mama, thank you, wah farah tersenarai juga ke, tak sangka, dalam curi2 blogwalking di rumah dengan ash masih lagi tersenarai... Alhamdulillah, thank you mama...

    ReplyDelete
  5. Tahniah kpd semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...
    Lya Singgah Menjenguk Sahabat ..
    Tahniah Semua ..

    ReplyDelete
  7. mama, jangan publish entri ni tau...

    Nama: Farah Waheda Wahid
    Alamat: Suite 301, Menara PJ, Amcorp Trade Centre
    18 Persiaran Barat, 46050 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan
    Phone No: 013-288 2428

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah Terima kasih kak
    Nanti saya pm kat fb :)

    ReplyDelete
  9. congrats pada yg tersenarai...heee... maaf lambat perasan...

    ReplyDelete
  10. maaf mama..lambat hantar detail...

    ATIQAH ARBAIN
    NO 21 JALAN BURUNG BERTAM
    TAMAN MAWAI 81900
    KOTA TINGGI
    JOHOR

    HP:0177635384

    ReplyDelete
  11. Wah22. Hehe. Nina da lama xbw. Sdg membiasakan diri dgn kehidupan baru as a mother. Hihi. Rindu kawan2. Tq sisss
    Nur Amalina Azahar
    Lot 1162 sri permai
    Lorong paksu
    Kg bukit bator Gunong
    16090 Bachok Kelantan
    0193190117

    ReplyDelete