20 January 2014

# besday blogger

Selamat Hari Lahir Buat Mialiana

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Selamat hari lahir Mialiana...
-mama mendoakan semoga ulangtahun kelahiran Mialiana pada tahun ini 
lebih bermakna lagi...
-semoga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yang baik
-semoga dimurahkan rezeki selalu
-sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang dilakukan
-semoga segala apa yang dihajatkan tercapai pada tahun ini
-sentiasa berbahagia disamping orang-orang yang tersayang
-sentiasa dibawah lindungan Allah jua
-sentiasalah ceria dan senyum-senyumlah selalu 
SMILE..SMILE...SMILE
-amin-

jom kawan-kawan kita singgah ke blog Mialiana yer...


16 comments:

  1. amin... dah wish cik mia liana pagi tadi...kat blog dia je la..hhee

    ReplyDelete
  2. wah.. terharunya mia. terima kasih ya mama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam mia...sama-sama mia...:)

      Delete
  3. Replies
    1. assalam yaya....setahun sekali boleh wish hari lahir kawan2 alam maya ni...

      Delete
  4. Salam mama. Sihat? Happy birthday juga untuk mialiana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.... terima kasih ya...

      Delete
  5. Oh birthday Mia ke hari ini?
    Ingatan sesama sahabat ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la... kak zakie... thanks ya...

      Delete
  6. Assalamualaikum Mama

    selamat hari jadi Mialiana
    amen amen amen atas doa2 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam atuk... terima kasih ya..

      Delete
  7. waa ramai buat entri khas for kak mia hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam nurfaezah....teman blogger alam maya...:)

      Delete
  8. selamat ulangtahun untuk kak Mialiana.. terlambat Ros ucapkan :)

    ReplyDelete