HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Tuesday, January 7, 2014

Pengomen Tegar Di Blog Mialiana

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Sebenarnya lama nak post entri ni tapi boleh silap pula...jadi tersimpan jer entri ini dalam post schedule tu jer...silap tarkh dan masanya...tak tahu la macam mana boleh jadi macam ni...jadi hari ni mama nak postkn semula entri ini...


Cuma mama nak kongsikan kegembiraan kat kawan-kawan alam maya ini...tak sangka la pula mama adalah salah seorang pengomen tegar di blog blogger Mialiana....dalam ramai-ramai itu ada juga nama mama tersenarai dalam top 10 carta pengomen di blog Mialiana ni...

nak tahu lebih lanjut klik sini...entri penuhnya ada di blog Mialiana...seronok pula tu ada hadiah cenderahati dari blogger Mialiana untuk semua 10 orang pengomen tegar ini...terimakasih buat Mialiana kerana sentiasa menghargai teman-teman alam maya yang selalu singgah di blog beliau...moga beliau akan terus berjaya dalam apa jua yang dilakukan...

p/s teman alam maya sentiasa di hati...

14 comments:

  1. Wow. Dekat 1k tu komen. Huhuhu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak masz, taniah ye. bestnya, dapat kawan blogger yang rajin bertandang kat blog :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Mama

    Tahniah
    rajin mama yer

    ReplyDelete
  4. tahniah mama, farah tumpang happy untuk mama...

    ReplyDelete
  5. amin.... terima kasih ya mama...

    ReplyDelete
  6. wahh..rajin mama bertandang..sy ni ada kesempatan je yg menyinggah..hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah yea....sama ler dengan saya.......

    ReplyDelete
  8. Ini yg dikatakan sebuah penghargaan sesama teman blogger kan..

    ReplyDelete
  9. tahniah kak..akak mmg rajin mengomen..

    ReplyDelete
  10. wow.... tahniah2... rajin blogwalking akhirnya dapat hasil kan. hehehe

    ReplyDelete