11 December 2013

# Legoland Hotel

Legoland Malaysia Hotel Review Part 3

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Hari ni mama nak sambung lagi part 3 Hotel Legoland kalau dok terperam jer dalam draf lama-lama jadi pekasam pula nanti...tu la dia masih ada lagi cerita hotel legoland ni...saja jer nak buat kawan-kawan seronok dan sambil tu dapat juga cuci mata dalam keadaan cuaca yang tidak menentu sekarang ni...pada kawan-kawan yang mengalami banjir diharapkan bersabar yer..semoga kawan-kawan tabah menghadapi musibah dalam menghadapi keadaan cuaca sekarang ini...


sampai-sampai jer dah test dok kat katil...memang bestlah dapat merasa berehat di Hotel Legoland ini..rasanya kalau tak ada anak mama bekerja di sini pasti kami sekeluarga pun tak merasa la nak dapat menginap di sini...harga semalam pun dah mencecah beratus ringgit...




bila datang menginap di hotel ini masuk saja ke bilik akan ada soalan yang perlu kita jawab...kiranya macam tresure hunt di dalam bilik la tu... dan kalau dapat jawab ada hadiah yang disediakan di dalam peti besi yang disediakan disetiap bilik...


itu dia dua beradik ni sibuk nak membuka peti besi nak lihat hadiah yang disediakan di dalamnya...ada hadiahnya tapi terlupa pula mama nak mengambil gambarnya...hadiah yang diperolehi adalah brick-brick lego ...


Mainan lego ini pula disetiap bilik telah disediakan satu kotak lego mainan untuk kanak-kanak...tengok la Awisy tu dok leka bermain dengan brick-brick lego tu...









sinki untuk orang dewasa...


sinki untuk kanak-kanak dibuat sedikit rendah ...


bilik air yang selesa disetiap bilik penginap


p/s banyak nyer entri hotel ni masih tak habis2 lagi...

Entri Legoland Hotel

8 comments:

  1. waaa...bestnya mama kite pon ada plan nak g legoland ni tp rasanya pegi balik hari jer takde la nak menetap kat hotel legoland tu tak mampu ekeke....

    ReplyDelete
  2. salam sis. nice sgt interior dia.utk yg ada anak2 memg sesuai.happening!

    ReplyDelete
  3. Mesti 3 4 5 ratuih jgk ni..hukhuk..nmpak gaya mampu tgk ler dulu

    ReplyDelete
  4. Unik interior nya...sesuai dgn tema Lego..hihihi..
    Saya Legoland pun tak pernah masuk...padahal 15 min aja dari rumah parents saya

    ReplyDelete
  5. cam best je... cam nak pegi je

    ReplyDelete
  6. waaaa..
    ni mmg menarik ni mama
    bilik dia mmg lain,
    nampk cam happening jer..
    mmg kene singgah satu hari nnti.

    ReplyDelete