03 December 2013

# Legoland Hotel

Legoland Malaysia Hotel Review Part 2

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Wah !! bila nak naik lift jer dah terasa keterujaannya...tengoklah suasananya terasa macam berada di atas kapal lanun jer...inilah dia lift di tingkat 1 bertemakan pirate...


bila berada di dalam lift jer dah terasa keseronokkannya...muzik akan berbunyi bila kita melangkahkan kaki ke dalam lift tersebut...setiap lift akan ada lagunya yang tersendiri mengikut suasana di dalam lift tu...tengok gambar kat dalam lift tu bertemakan disko jadi lagu-lagu yang akan berbunyi nanti adalah lagu-lagu bertemakan disko juga la...


sempat juga berposing di pintu hadapan lift ini sementara menunggu pintu lift terbuka...



suasana dalam lift yang ini pula bertemakan ala istana pula...


tengok la tu muka anak mama yang keterujaan melihat gambar-gambar yang ada di dalam lift tu...hhehehee macam orang jakun jer...


hubby pun nak juga berposing di dalam lift ini...


ini pula lift di tingkat 2 bertemakan kingdom atau istana...



ini pula tingkat 3 bertemakan Kingdom


ini pula lift di tingkat 2 pula bertemakan Land of Adventure....



tingkat 3 land adventure...di karpetnya pula terdapat gambar peta mencari harta karun...adventure la katakan...


                                                                       
Bilik bertemakan Pirate pula....

                                                                                                                                                                                   bilik bertemakan Kingdom...          
                                                                                         

papan tanda petunjuk arah untuk ke tingkat yang dikehendaki...





permandangan di hadapan pintu bilik dan pemandangan tingkat bawah....



bilik bertemakan pirate...

Bilik yang bertemakan Kingdom...anak mama bersama kawan-kawan officenya dapat satu bilik menginap di sini...


suasana di dalam bilik Kingdom...






p/s jumpa lg next entry yer...

12 comments:

  1. Mas kalau nak pergi lagi anak kakak jgn lupa.
    Nak tidur atas bantal pirates tu takut termimpi pulak hihi....

    ReplyDelete
  2. salam..bestnya mama menginap kat sini..legoland pun tak pernah masuk...

    ReplyDelete
  3. habis laa kalau anak anak saya nampak ni kak.. diorang hantu lego.. skang pun tgk iklan legoland kat tv dah berzikir je ajak pegi.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Mama

    kalau macam ni tak keluar drp hotel.....he he

    kalau buat kat rumah konsep macam ni...menarik juga kan

    ReplyDelete
  5. perghhh mmg terbaiklah mama..meriah hotelnya..teringinnya nk p sini..

    ReplyDelete
  6. eh cantiknya.. berapa satu malam ni?

    ReplyDelete
  7. cantik tuh.... nanti letak gambor lagi ek

    ReplyDelete
  8. Wow! Cantiknya mama hotel legoland ni.. Ni yg wat rasa nak pegi ni.. Rate 1 malam brape ekk? =)
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Wahhhh memang teruja jugak..
    Dalam lif pun ada lagu ye.. :)

    Best best..

    ReplyDelete
  10. wahhh...rasa macam nak pergi bercuti pula ke Legoland ni...lepas tu menginap kat Hotel Legoland ni..:D

    ReplyDelete