18 December 2013

# Muhamad Darwisy Zulkarnain

First Time Mandi Kolam Tak Mahu Keluar Pulak

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum....


tengok la tu bukan main seronoknya Awisy bila dapat berenang dalam kolam yang baru ni...puas dah mama dan papanya pujuk keluar dari kolam tu tapi masih tak mahu..benda baru la katakan tak mahu Awisy bila dipujuk keluar...


Akhirnya terpaksa juga dipaksa keluar melihatkan badan Awisy dah mengigil kesejukan...kesian Awisy menjerit bila mama dia angkat keluar dari kolam tu...okay Awisy cukup la untuk hari ni yer ! hari cuti nanti kita mandi kolam lagi tau..

3 comments:

  1. Hehe bestnyaaa, rindu nak main2 camni. Dulu masa budak2 ni la yg buatkan plg bahagia skali. hehe

    ReplyDelete
  2. haha... ank sy gtu gak ler... smpai gigil2...

    ReplyDelete
  3. mama tak masuk skali ker hehe

    ReplyDelete