13 December 2013

# Nuffnang

Ada Rezeki Juga

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..

alhamdullilah ada juga rezeki dari blog ni dan terimakasih juga pada nuffnang ni....pada kawan-kawan yang sudi datang ke sini dan klik iklan nuffnang tu mekacih yer...walaupun hanya satu iklan jer dapat amount lebih dan yang lain tu dapat sikit tapi lama2 bila dikumpulkan nanti banyak juga jumlahnyakan...bila la nak cash out amount dari nuffnang ni...walaupun tak banyak macam blogger-blogger yang lain tapi ada juga rezeki dari blog mama ini...


13 comments:

  1. untungnyer mama..kathy langsung takda..:(

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum :)
    Alhamdulillah..rezeki.. tahniah :)

    ReplyDelete
  3. assalam mama,
    rezki kan..walau sedikit sebanyak pun

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah mama, keep it up ya (^_^).

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. sikit sikit lama lama jadi bukit.. blog saya pun lepas cash out aritu payah pulak nak lekat cpuv..

    ReplyDelete
  6. tahniah mama mas. sikit2 lama2 jadi bukit :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah mama. Wah mama tak putus asa walaupun tak dapat banyak. Teruskan menulis. Wina memang ada baca tulisan mama.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki...iklan xaxis tu pasal apa mama ?

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..rezki..rezki..

    ReplyDelete
  10. apa benda ni mama?hehe..sy blogger baru,tak tau apa2..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah rezeki.... Nanti bolehlah cash out...

    ReplyDelete
  12. alhandulillah...tahniak mama..

    ReplyDelete