22 August 2013

Segmen 12 Jam Bloglist # 4 Mialiana.com

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Pencarian bloglist bagi bulan September dan November 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Ogos 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
p/s lama no dah x join segmen jom support Mia...

20 comments:

  1. Dari segmen yg sama
    http://ainblogger.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-milianacom.html?m=1

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dan slamat bersegmen :D
    dari segmen yg sama :D

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. pcl pon nak join jgk lah...

    ReplyDelete
  4. Salam, Nad datang singgah sini. Jemput juga :) http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Salam Syawal Mama

    selamat bersegmen

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen kak mia ^^
    selamat bersegmen dan jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.com/2013/08/tips-melancong-ke-jepun.html

    ReplyDelete
  7. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena merdeka ni...jgn lupa join tau..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Peserta nombor 58 datang bersiar-siar kat sini! Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :)

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen. All the best :)
    ENTRY SAYA

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama.. good luck.. :D

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. puan,saya jalan-jalan

    ReplyDelete
  12. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2013/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  13. tahniah

    http://www.mialiana.com/2013/08/pemenang-segmen-12-jam-bloglist-4.html

    ReplyDelete
  14. salam....ucapan tahniah dari ayu....ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena merdeka hari ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete

  15. hai saya rasa blog anda sangat bagus sekali, isi konten juga menarik sekali, di sini saya akan mereview artikel bebas milik anda, saya rasa anda harus menambhakan satu atau beberapa label lagi antara lain Info Kesehatan atau Tips Kesehatan atau anda juga bisa membkin tips seo karena banyak orang yang minim seo, kebanyakan orang memilih niche download untuk blognya, download film gratis

    kami victory auto menjuall berbagai aksesoris mobil all new crv 2013 dan aksesoris all new crv 2013 murah kami juga menjual aksesoris honda all new crv 2013 jakarta serta aksesoris all new crv 2013 murah dan kami juga mnjual jual aksesoris all new crv 2013 dan kami juga menjual berbagai variasi mobil all new crv murah di jakarta, dianatra :

    toko variasi all new crv 2013 jakarta ,
    variasi honda all new crv 2013 ,
    variasi honda all new crv 2013 murah ,
    jual variasi honda all new crv 2013 ,
    toko variasi all new crv 2013

    ReplyDelete